• ganoderma ganoderma-text ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
  ΒΟΤΑΝΟ. ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΔΩ
  ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΧΡΗΣΗ
  ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
 • ganoderma ΜΟΝΤΕΛΟ "ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΣ" Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ
  ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ
  ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ.
 • ganoderma ΚΑΝΤΕ ΤΟ
  ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ DXN!
  ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΓΙΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ! ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΦΤΑΣΤΕ ΨΗΛΑ!
video ΕΛΑΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
 

Εγγραφή Newsletter

Όνομα :

E-mail:

Phone:

Πληροφορίες προϊόντων
Επιχειρηματική Ευκαιρία

Type the word!

captcha
Get a new text!


 

Γειά σας,

 

Eίμαστε ο Παύλος και η Νάνσυ Χατζηγιάννη.


Στην DXN, συνηθίζεται να μοιραζόμαστε την ιστορία μας, και αυτό βοηθά και άλλους να πετύχουν στο να φτιάξουν ένα υπέροχο παθητικό εισόδημα μέσω δικαιωμάτων από αγορές δικτυακών καταναλωτών. Το δίκτυό μας είναι πενταψήφιο σε αριθμό και εκτίνεται σε 74 χώρες! Παρακάτω είναι η ιστορία μας.Η Νάνσυ κι εγώ, ανήκουμε σε μια ομάδα ανθρώπων που δεν μεγάλωσαν με υλιστικά πρότυπα.


Γι' αυτό οι τεχνικές εντυπωσιασμού και τα μεγάλα λόγια που ακούγαμε στις παρουσιάσεις εταιρειών MLM, μας φαίνονταν κάπως απωθητικές.


Γνωρίζαμε ότι όλες οι μεγάλες και καθιερωμένες εταιρείες είναι έντιμες και πληρώνουν αυτά που υπόσχονται, αλλά φαινόταν ότι τα προϊόντα τους είναι ακριβά και προσφέρουν λιγότερα από όσο δικαιολογεί η τιμή τους.


Επιπλέον, δεν μας άρεσαν τα σχέδια γρήγορου πλουτισμού, επειδή έπρεπε να υποσχεθούμε σε άλλους ότι θα βγάλουν χρήματα, ενώ γνωρίζαμε ότι το πλάνο θα είχε περιορισμένη διάρκεια ζωής και κάποιοι θα έχαναν. 


Δεν μας αρέσει να χάνει ό άλλος, ειδικά όταν πιστεύουμε ότι πρέπει να κάνουμε στον άλλον ότι θα θέλαμε να κάνουν και σε εμάς.


Δοκιμάσαμε πολλές εταιρείες για χρόνια, και ψάχναμε να βρούμε τον πιο αποδοτικό συνδυασμό:


- Σοβαρό λόγο για να αγοράει ξανά και συχνά ο κόσμος το προίόν

- Βιώσιμο και σταθερό πλάνο ( δείτε το μέσω skype )

- Μεγάλη εταιρεία, α είναι 10+ ετών η εταιρεία, αλλά καινούρια στην Ευρώπη

- Οικονομικό προίόνΣε κάθε εταιρεία που συμμετείχαμε, έλειπε ένα από αυτά, και πάντα ήταν πρόβλημα για την δικτυακή επιχείρησή μας. Επίσης, θέλαμε κάτι σοβαρό που να μην μας κάνει κακό στο όνομά μας. Κάποιοι φίλοι μας, ήταν πιεστικοί μαζί μας για μια άλλη εταιρεία, με ακριβό προϊόν, αντίγραφό της DXN.


Αυτό μας οδήγησε σε έρευνα, και μάθαμε ότι το γανόδερμα είναι μακράν ότι πιο θεραπευτικό έχουμε συναντήσει. Τα εκατοντάδες αποτελέσματα υγείας που συαντήσαμε στο internet μας έπεισαν.


Ευτυχώς, η DXN είχε έρθει ήδη στην Ευρώπη και όταν είδαμε πόσο καλές τιμές είχαν τα προϊόντα και ότι είναι η Νο1 εταιρεία γανοδέρματος στον κόσμο, τότε δεν υπήρχε επιστροφή. 


Όπως γράφουμε και πιο πάνω, θέλαμε να δίνουμε στους άλλους ότι θα θέλαμε να δώσουν σε εμάς. Θα θέλαμε να μας δώσουν την δεύτερη ποιότητα σε ακριβή τιμή; Όχι βέβαια!

 

Με την DXN, διαπιστώσαμε ότι οι περισσότεροι αγοράζουν ξανά και ξανά τα προϊόντα, επειδή θέλουν να δουν τα αποτελέσματα και όχι για να κερδίσουν χρήματα! Αν σε ένα δίκτυο όλοι αγοράζουν τα προϊόντα μόνο και μόνο με γνώμονα το οικονομικό κέρδος, και δεν υπάρχουν πελάτες, δεν θα καταρρεύσει το σύστημα;

 

Η σταθερότητα της DXN βασίζεται στους καταναλωτές της - οι οποίοι αποδείχτηκαν πιστοί παρά τα capital controls και τον αυξημένο ΦΠΑ.


Έπειτα είδαμε ότι δεν υπάρχει ουδεμία σύγκριση με τα θεραπευτικά αποτελέσματα της DXN με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία είχαμε συνεργαστεί. Καταλάβαμε ότι, αν το προϊόν κάνει την διαφήμιση για εμάς, θα έχουμε διάδοση αυτόματα και κατά συνέπεια θα έχουμε και αυτόματο παθητικό εισόδημα.


Και πράγματι έτσι έγινε.


Για πρώτη φορά στη ζωή μας, μπορέσαμε να απολαύσουμε πραγματικό, γενναίο παθητικό εισόδημα και την ελευθερία στη ζωή που προσφέρει.


Η σιγουριά που προσφέρει η DXN, μας έκανε να βλέπουμε πιο μακρυά από την αρχική επένδυση κόπου και χρόνου (επείδή δεν είχαμε και χρήματα τότε!)


Θερίζουμε πολύ περισσότερα από όσα σπείραμε και θέλουμε να σας προσκαλέσουμε σε αυτό το ταξίδι που αλλάζει τον τρόπο που ζεις.


Μάθετε σήμερα πόσα - πώς - πότε κερδίζετε με την DXN.

 

 


Πατήστε εδώ για την σελίδα επικοινωνίας   ή συμπληρώστε οποιαδήποτε άλλη φόρμα επικοινωνίας στην σελίδα μου για να ξεκινήσετε να λαμβάνετε την ειδική σειρά από βιντεομηνύματα!Με τις καλύτερες ευχές μας για την επιτυχία σας,Παύλος και Νάνσυ Χατζηγιάννη

 

DXN Executive Triple Star Diamond

+30 6932 312 412

skype: pavlos.hatz 

 

 

 


DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Greece 2011