This website is using cookies. Learn more..
 • ganoderma ganoderma-text ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
  ΒΟΤΑΝΟ. ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΔΩ
  ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΧΡΗΣΗ
  ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
 • ganoderma ΜΟΝΤΕΛΟ "ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΣ" Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ
  ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ
  ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ.
 • ganoderma ΚΑΝΤΕ ΤΟ
  ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ DXN!
  ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΓΙΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ! ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΦΤΑΣΤΕ ΨΗΛΑ!
video ΕΛΑΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
2012 Ιούνιος
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

Εγγραφή Newsletter

Όνομα :

E-mail:

Phone:

Πληροφορίες προϊόντων
Επιχειρηματική Ευκαιρία

Type the word!

captcha
Get a new text!

Σας τηλεφωνούμε εμείς!

Αν νιώθετε ότι προτιμάτε να μιλήσετε για αυτή την επιχειρηματική ευκαιρία με εμένα ή με κάποιον από τους συνεργάτες μου, παρακαλώ
το όνομά σας:

 

Please enter your country code next to your phone number!

Τηλέφωνο:

 

Ταυτότητα Skype:

 

ή το e-mail σας:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

Ιούν

3

Έχει σημασία το τι διακινείτε;

3. Ιούνιος 2012 Κυριακή

 

Έχει σημασία τι διακινεί κάποιος; 

Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, ναι. 


Γιατί ο κόσμος θα δώσει τα λεφτά του σε εμάς. Τα πολύτιμα και ολοένα πιο λιγοστά λεφτά του. 


Αυτός είναι και ο λόγος που ήθελα να διακινώ ένα προϊόν που να έχει αξία από μόνο του, αντί να διακινώ απλά ένα σύστημα ανακίνησης του χρήματος. Τι σημαίνει να έχει αξία το προϊόν μου;


1. Είτε το προϊόν είναι άυλο είτε υλικό, πρέπει να είναι υπαρκτό. 


Κυκλοφορούν συστήματα mlm που ζητούν λεφτά αλλά δεν παραδίδουν κανένα απολύτως προϊόν! Για παράδειγμα κυκλοφορούν ένα σωρό συστήματα που εδώ και χρόνια δεν πέτυχαν στο εξωτερικό, αλλά στην Ελλάδα του "χαλαρά" πουλάνε το ότι δεν πρέπει να κάνεις πολλά. Κάποιοι προτιμούν να δώσουν λεφτά παρά να δουλέψουν. Σου τάζουν το ότι "ασχολείσαι 3' τη μέρα", το "facebook που σε πληρώνει" ή "η νέα μηχανή αναζήτησης που σε πληρώνει" κτλ κτλ κτλ. 


Καλά όλα αυτά, αλλά πάμε στο δια ταύτα: "Πόσα χρήματα θα δίνω για το προϊόν σου που δεν υπάρχει;"


Άσχετο που η εταιρεία τους ποτέ δεν παραδίδει το προϊόν που "κέρδισες" ή το πρόγραμμα που αγοράζεις ποτέ δεν είναι έτοιμο - δεν έχει σημασία για κάποιους


Αρκεί να είναι πιο ψηλά στην πυραμίδα κάποιο, όπως δείχνει το σχήμα πιο πάνω. 


Να το πω απλά: Αν έχεις απλά ένα σύστημα διακίνησης του χρήματος χωρίς προϊόν με αξία αυτό σημαίνει ότι για να βγάλεις λεφτά πρέπει να ρίξεις πολύ κόσμο - να τους πάρεις τα λεφτά. Αυτό σημαίνει και η εικονίτσα στην αρχή. 


Αυτό κάνουν - σου ζητούν λεφτά για μία εξωφρενικά απλή διαδικασία, και σου τάζουν λεφτά. Τι γίνεται όταν στερεύει το πηγάδι από νέους συνεργάτες; Τότε το σύστημα καταρρέει. Αν η συνείδηση κάποιου του το επιτρέπει, τότε συγγνώμη, αλλά με εμένα δεν μπορεί να κάνει δουλειά. 


2. Το προϊόν μου θα πρέπει να έχει αξία. 


Τι σημαίνει αυτό; 2 πράγματα : πρέπει να παραδίδει το αποτέλεσμα που υπόσχεται και να μην έχει εξωφρενική τιμή. 


Αυτό συμβαίνει, συνήθως, όταν έχεις το αυθεντικό προϊόν στα χέρια σου. Όπως ο καφές με reishi της DXN. Είναι ο πρώτος και ο μόνος πλήρως οργανικός και με 3 πιστοποιητικά ISO. 
Αν θέλει κάποιος να μην κλέβει τον κόσμο γύρω του, δεν θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στο τι διακινεί;. Αλλιώς είναι απάτη.


Αφιερωμένο σε όσους έχουν συνείδηση. 


http://www.successcoffee.net/


 

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

Μάρ

26

Δεν αυτοχαρακτηρίζομαι πλέον ως δικτυωτής

26. Μάρτιος 2012 Δευτέρα


Παλιότερα, αναρωτιόμασταν τι να απαντάμε όταν μας ρωτούν τι δουλειά κάνουμε στο mlm. 


Κάποια στιγμή, ο τίτλος δικτυωτής άρχισε να θεωρείται αποδεκτή απάντηση. Άλλωστε είναι υπέροχο να έχεις αποτελέσματα από την δουλειά σου και με καμάρι να λες ότι αυτό που κάνεις σου αποδίδει και σου φέρνει ευχαρίστηση. 


Πολλές φορές μου τυχαίνουν άτομα που κάνουν πολλές εταιρείες και είναι ένα γεγονός που δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Απλά βλέπουν ότι η DXN είναι μία καλή ευκαιρία και θέλουν να την προσθέσουν στην γκάμα τους. Μου συστήνονται ως δικτυωτές. ΟΚ!


Αν κάποιος έχει την υπομονή να πετύχει έτσι, έχει καλώς. 


Αν όμως θέλεις να γίνεις πετυχημένος σχετικά γρήγορα, τότε πρέπει να επικεντρωθείς. Ο Dr Lim, ιδρυτής της DXN, μας είπε κάτι που πολλοί δεν έχουν σκεφτεί. Ότι προσφέρουμε υπηρεσία. Και όσο πιο καλή υπηρεσία προσφέρεις, τόσο πιο πολλοί θα σε προτιμήσουν. 


Εμείς προσφέρουμε όχι την DXN ή απλά τα προϊόντα ή ένα πλάνο μάρκετινγκ, αλλά αποτελέσματα στην υγεία. Και το προϊόν μας παραδίδει αποτελέσματα. Και μάλιστα στην καλύτερη τιμή.


Για να γίνει αυτό, κάποιος πρέπει να μάθει την δουλειά: μετά είναι στο αυτόματο. Δεν χρειάζεται να πείσει κόσμο - τον ανεβάζει η δουλειά που έκανε πάνω σε κάτι πραγματικό. Κάτι που καταλαβαίνει γιατί δουλεύει επειδή καταλαβαίνει πώς μπορεί να βοηθήσει και γιατί μπορεί να διαδοθεί όταν εμείς δεν είμαστε εκεί για να μιλήσουμε!


Αυτό δεν είναι το νόημα; Έτσι δεν αποκτά σάρκα και οστά το δίκτυο; Μετά και εμείς να μην είμαστε το δίκτυο θα κάνει αυτό που είναι να κάνει, γιατί έχει εμπιστευτεί.


Έτσι κι εγώ, δεν έχω σκοπό να δουλεύω άλλες εταιρείες, με κύριο προσόν ότι έχω μπει σε μία εταιρεία πριν από τους άλλους, ώστε μετά από λίγο να διαφημίσω κάτι άλλο και να δικτυώσω κόσμο στο καινούριο τριπάκι. 


Γι' αυτό, ευχαριστώ την DXN και τον Dr Lim γιατί μας βοηθούν να φτιάξουμε την πιο σταθερή επιχείρηση σε μία εποχή αστάθειας. 


DXN Facebook Share Share on Facebook

Μάρ

17

Μαθαίνοντας την δικτύωση από τον ιδρυτή της DXN, Dr Lim

17. Μάρτιος 2012 Σάββατο

Δεν είναι δύσκολο να περιγράψω αυτόν τον επιστήμονα: είναι ο πιο ταπεινός πολυεκατομμυριούχος (ή σε δολάρια δισεκατομμυριούχος) που μπορείς να γνωρίσεις. 


Δεν θα σου πει απλά πώς να βγάλεις χρήματα, όπως δεν θα σου πει πώς να θεραπεύσεις μία ασθένεια απλά. 


Το δικό του μυαλό ασχολείται με το να λύνει το πρόβλημα από την ρίζα. Όπως λέει και ο ίδιος: "Δεν θεραπεύουμε την ασθένεια, αλλά το σώμα". Όταν έρχεται κάποιος στον Dr Lim δεν είναι σκοπός του να σταματήσει τα συμπτώματα, αλλά να βοηθήσει το σώμα να ξαναβρεί την χαμένη του ισορροπία. 


Έτσι και στο κομμάτι τους εισοδήματος, δεν σε βοηθά να κάνεις μία αρπαχτή, πουλώντας πακέτα προϊόντων κτλ. Σε βοηθά να αποκτήσεις ένα παθητικό εισόδημα με διάρκεια. 


Το θέμα είναι ότι μας δίνει να το καταλάβουμε τόσο καλά γιατί ξέρει τι του γίνεται. Έχει βρει ο ίδιος ισορροπία. Και στο σώμα και στο πνεύμα. Απλά διαδίδει αυτά που βρήκε ότι είναι καλά. 


Το αποτέλεσμα είναι προβλέψιμο και αναμενόμενο: αυτοί που τον ακούν διαδίδουν αυτά που έχουν μάθει. Σε ποιους; στους τριγύρω μας. Αυτοί βλέπουν ότι έχουμε αποτελέσματα. Τι κάνουν; Κάνουν ότι κάνουμε. Και έτσι φτάνουμε να έχουμε ένα μεγάλο δίκτυο 4.000.000 ατόμων που αυξάνεται διαρκώς. Χωρίς εφέ. Χωρίς μεγάλα λόγια. Μόνο με την αλήθεια της μόνης εταιρείας mlm στον κόσμο που φέρει 3 πρότυπα ISO. Και αυτό το υπογράφουμε. 


Γι' αυτό μπορώ να πω ότι αν και ο Dr Lim δεν είναι δικτυωτής, είναι ο καλύτερος δικτυωτής που έχω γνωρίσει. 
 

DXN Facebook Share Share on Facebook

Ιαν

21

Intranet Σεμινάριο

21. Ιανουάριος 2012 Σάββατο

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα. εχουμε τον κο laszlo Κocso στη Θεσσαλονίκη! Μάθαμε ενα σωρό ωραία πράγματα

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

Αύγ

12

Διαχωρίζοντας ένα κάλπικο MLM από ένα πραγματικό

12. Αύγουστος 2011 Παρασκευή
Όταν ήμουν καινούριος στο δικτυακό, μου έκανε εντύπωση το ότι μας εξηγούσαν συχνά-πυκνά τις διαφορές μεταξύ πυραμίδας και δικτυακού μάρκετινγκ. Τότε δεν καταλάβαινα γιατί, επειδή γνώριζα μόνο την εταιρεία μου....


Τώρα όμως, βλέπω ότι κινούνται διάφορα πλάνα στην αγορά και αυτοί που παλιότερα δίδασκαν πώς να αποφεύγουμε τις πυραμίδες, τώρα τις ακολουθούν, γοητευμένοι από το γρήγορο χρήμα.

Όπως και στην καθημερινή ζωή, για να ξεχωρίσουμε μία κάλπικη λύρα από μία πραγματική, δεν χρειάζεται να εξετάσουμε κάθε πλαστό χαρτονόμισμα. Αρκεί να το συγκρίνουμε με το πραγματικό!

- Πραγματικό MLM :
 • Το πραγματικό MLM έχει τους ρυθμούς ανάπτυξης μίας κανονικής επιχείρησης. Στην αρχή θέλει στήσιμο και έπειτα απολαμβάνεις τους καρπούς του πολλαπλασιασμού του χρόνου σου . Τα χρήματα αυξάνονται καθώς αυξάνονται και οι καταναλώσεις.
 • Οι τιμές των προϊόντων είναι λογικές - Ο απλός καταναλωτής/ρια μπορεί να αντιστοιχίσει στο μυαλό του την σχέση ποιότητας/τιμής. Το θέμα είναι : αν στον καταναλωτή αρέσει η τιμή και θέλει να καταναλώνει το προϊόν επειδή έτσι κι αλλιώς θα έκανε (σε αυτή την τιμή) τότε έχεις κερδίσει αυξανόμενο παθητικό εισόδημα για πολλά χρόνια ακόμα.
 • Έχει χαμηλό κόστος εκκίνησης
 • Το πλάνο σε πληρώνει ποσοστά από ολόκληρο τον τζίρο του δικτύου σου, όχι μόνο από ένα μέρος του.
 • Το πλάνο σου σε πληρώνει για όλες τις παραγγελίες, όχι μόνο πολύ καλά για το αρχικό πακέτο.
 • Αν το πλάνο σου είναι να πετύχει στην χώρα σου, τότε τον πρώτο χρόνο έχετε κάνει πολλές χιλλιάδες μέλη.
 • Πληρώνει με τον μήνα και όχι με την εβδομάδα
 • Στις 50 πρώτες μεγάλες εταιρείες MLM δεν θα δείτε καμία με πυραμιδικό πλάνο. Είναι επειδή όσο γρήγορα ανεβαίνουν, τόσο γρήγορα κατεβαίνουν.

- Πυραμιδικά Πλάνα
Αυτά τα πλάνα είναι ο λόγος που μερικοί δυσφημούν το δικτυακό μάρκετινγκ. Ας δούμε την σύγκριση σημείο προς σημείο.

 • Για όσους είναι πρώτοι, προσφέρεται η δυνατότητα για γρήγορο χρήμα. Έπειτα, αυτό που έχουν να διαφημίσουν είναι μεγάλες επιταγές. Αλλά, ως δια μαγείας, τα πιο κάτω επίπεδα συνεργατών τους, δεν μπορούν ούτε κατά διάνοια να πιάσουν αυτά τα κέρδη. Γιατί; Δείτε λίγο παρακάτω
 • Οι τιμές των προϊόντων είναι εξωφρενικές. Γι'αυτό και ο πολύς κόσμος δεν θα τα αποδεχτεί. Το προϊόν αποτελεί απλά ένα πρόσχημα για την πυραμίδα. Δεν υπάρχει λογική αντιστοίχιση ποιότητας/τιμής στη διάνοια του καταναλωτή. Οι συνεργάτες αγοράζουν κυρίως για την προοπτική του κέρδους και όχι γιατί θα αγόραζαν τον προϊόν έτσι κι αλλιώς.
 • Έχει υψηλό κόστος εκκίνησης. Γιατί; Επειδή πληρώνει κυρίως για τα πακέτα εκκίνησης και όχι για τον πραγματικό επαναλαμβανόμενο τζίρο.
 • Το πλάνο σε πληρώνει από λιγότερο του 505 του τζίρου σου. Προσοχή! Κάποια δυαδικά πλάνα δεν πληρώνουν για τις παραγγελίες του δικτύου, μόνο για το αρχικό πακέτο εκκίνησης. Ρωτήστε και πάρτε μία ευθεία απάντηση. Αυτό δεν το αναφέρουν συνήθως σε παρουσιάσεις και αυτή η πληροφορία είναι επιβεβαιωμένη.
 • Τον πρώτο χρόνο έχουν σχετικά λίγα μέλη. Αλλά την εταιρεία και τους πρώτους διανομείς δεν τους νοιάζει, γιατί έχουν εισπράξει πολλά από τα πακέτα εκκίνησης.
 • Πληρώνει με την εβδομάδα κάποια bonus. Γιατί; επειδή έτσι δεν δίνεται η ευκαιρία σε πολλούς συνεργάτες να ισοσκελίσουν τον τζίρο τους. Έτσι,πολλοί τζίροι ανακυλούν προς αυτούς που είναι πιο πάνω - και έτσι εμφανίζουν κολοσσιαίες επιταγές, ανώ οι αμέσως πιο κάτω έχουν εμφανώς μεγάλη διαφορά.
 • Δεν έχουν σταθερότητα. Δείτε τοhttp://www.directsellingnews.com/index.php/site/entries_archive_display/global_100_the_top_direct_selling_companies_in_the_worldαυτ΄Αυτό
Αυτό το site είναι από την επίσημη πηγή του Direct Selling Association και όχι από site με υποκειμενικές απόψεις δημοσιογράφων, που χρησιμοποιούνται επιτήδεια από κάποιους πυραμιδιστές.

Τελικά, κάποιοι θα διαλέξουν την πυραμίδα. Απλά, πολλοί από αυτούς έχουν χαλάσει το όνομά τους. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό όνομα.

tel.systems@gmail.com

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Greece 2011